Οι Εγκαταστάσεις μας

Το ευγηρείο μας “Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ” διαθέτει τρεις πτέρυγες φιλοξενίας εν λειτουργία και μία υπό κατασκευή. Όλες οι πτέρυγες έχουν κατεύθυνση ανατολικο-μεσημβρινή, ώστε όλα τα δωμάτια να λούζονται στον ήλιο.

Το σύνολο των διαθέσιμων κλινών φιλοξενίας αυτή τη στιγμή είναι σαράντα πέντε (45) και μετά την αποπεράτωσή του θα γίνουν εβδομήντα πέντε (75).

Όλα τα δωμάτια είναι δίκλινα με βεράντα και όλα διαθέτουν ντουλάπες, W.C., κεντρική θέρμανση και air condition, καθώς και κουδούνι εσωτερικής ειδοποίησης.

Στην άκρη κάθε πτέρυγας υπάρχει ευρύχωρο σαλόνι με μεγάλη τηλεόραση για την επικοινωνία των φιλοξενουμένων, αλλά και την υποδοχή επισκεπτών.

Στο πρώτο υπόγειο, αλλά ισόγειο από την κάτω πλευρά, βρίσκονται η κουζίνα, μια μεγάλη τραπεζαρία, δωμάτιο συγκεντρώσεων, δωμάτιο φυσικοθεραπείας και το αρχονταρίκι του ευγηρείου όπου προσφέρεται καφές κάθε Κυριακή μετά τη Θεία Λειτουργία.

Περιμετρικά του κτιρίου υπάρχει δρόμος τεσσάρων μέτρων, ασφαλτοστρωμένος με πολύ πράσινο, κήπους, ελιές, οπωροφόρα και πολλά άλλα καρποφόρα δέντρα, κατάλληλος για πρωινούς και απογευματινούς περιπάτους.

Για την ξεκούραση των περιπατητών υπάρχει και ένα μεγάλο στρογγυλό κιόσκι με παγκάκια και λουλούδια.

Φωτογραφείες του ευγηρείου μας