Νεότητα

Χελιδόνια (Δημοτικό)

Οι Ορθόδοξες Χριστιανικές Ομάδες των “Χελιδονιών” για μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού προσφέρουν από δεκαετίες μέσα στους κόλπους της Εκκλησίας μας πλούσιες ευκαιρίες ορθοδόξου κατηχήσεως και ζωής.
Περισσότερα

Χαρούμενοι Αγωνιστές (Γυμνάσιο – Λύκειο)

Οι Ορθόδοξες Χριστιανικές Ομάδες των “Χαρούμενων Αγωνιστών” για μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου προσφέρουν από δεκαετίες μέσα στους κόλπους της Εκκλησίας μας πλούσιες ευκαιρίες ορθοδόξου κατηχήσεως και ζωής.
Περισσότερα

ΧΦΔ (Ανώτατη Εκπαίδευση)

Την Χριστιανική Φοιτητική Δράση (Χ.Φ.Δ.) Πατρών συγκροτούν Ορθόδοξοι Χριστιανοί φοιτητές και φοιτήτριες από όλες τις σχολές του Πανεπιστημίου Πατρών και του ΑΤΕΙ που τους συνδέει ο πόθος για γνήσια βίωση της αγιοπνευματοκίνητης ορθόδοξης πατερικής παράδοσης, η ηλικία, η φοιτητική ιδιότητα, η δίψα για δράση και ζωή.
Περισσότερα

Τα εντευκτήριά μας

Η Χριστιανική Εστία Πατρών έχει μεριμνήσει για χώρους ψυχαγωγίας και παιχνιδιού για τους μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου αλλά και τους φοιτητές που συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις των Χελιδονιών, των Χαρούμενων Αγωνιστών και της Χ.Φ.Δ.
Περισσότερα

Θεατρική Ομάδα

Η Θεατρική ομάδα της Χριστιανικής Εστίας Πατρών ασχολείται με τις θεατρικές παραστάσεις που παρουσιάζονται κάθε χρόνο στις εόρτιες εκδηλώσεις που ετοιμάζονται στις εθνικές εορτές της 28ης Οκτωβρίου και 25ης Μαρτίου.
Περισσότερα